Se det på IBC 2016:

 

Trådløst TC netværk med
scripting og nye booms

   
       

Ambient er verdensmestre i TC

 

Ambient logo

   

Tyske Ambient opfandt den kompakte uafhængige tidskode generatorm, da de i 1990 lancerede den først Lockit enhed. Og siden da har de videreudviklet konceptet til både billigere, bedre og frem for alt mere avancerede enheder, så Lockit familien nu består af en lang række unikke værktøjer, der alle kan spille sammen i ét integreret system:

   
       

ACN - det komplette TC netværk
med scripting og total integration

 

Ambient ACN network eksempel

   

Ambient Communications Network er intet mindre end en revolution. Ikke alene giver den alle Lockit enheder trådløs sammenkobling for fuldautomatisk synkronisering, overvågning og udveksling af alle relevante data. Altså ét centralt sted, hvor der loades user bits, checkes batteri for alle enhederne osv. Så når man tænder alle de enkelte enheder om morgenen, sker alt automatisk.
De enkelte enheder har naturligvis stadig indbygget højpræcisions generator, så hvis de af en eller anden grund mister netværksforbindelsen, kører de bare videre, som om intet var sket. Og når så de får kontakt igen, så justerer de glidende, hvis der skulle være gået så lang tid, så der er en minimal difference.
Og når produktionsdagen er slut, så er der én samlet eksport af metadatafiler for hele produktionen - samlet ét sted.

   
       

Metadata direkte fra RED og Arri
og nu remote af SD 688/788T

 

Ambient MasterLockit med Sound Devices 688

   

Slutter man sin MasterLockit til et Arri Alexa eller et RED kamera, kan MasterLockit automatisk importere alle metadata tilgængeligt fra kameraet og samle det hele i den centrale webserver.
Med den seneste gratis firmware update af MasterLockit, har man endvidere mulighed for remote styring og overvågning af Sound Devices 600-serie og 788T fra en hvilken som helst iDims eller anden enhed med en standard browser.
Det kræver blot et special kabel mellem optageren og dens MasterLockit.

   
       

Scripting - så er der endelig
en ny generation værktøj!

 

Ambient LockitScript app

   

Den gratis LockitScript app er intet mindre end en revolution. Den giver en væld af muligheder og fordele - og en stor besparelse.
Scripteren har direkte adgang til alt, hvad der sker på set'et og samtlige klip på samtlige enheder i netværket. Den geniale interface giver scripteren direkte adgang på en iPad med alle de normale værktøjer og en hel masse mere. Det er nemt og intuitivt og kræver ingen lang uddannelse.
Og når dagen er slut, skal der ikke skrives noget ind på en computer, og der skal ikke tydes mystiske kragetæer i et manuskript fuldt af æselører, løse sider og masser af halve ord.
Alt er samlet ét sted og tilgængeligt øjeblikkeligt for produktionen - som Excel eller pdf filer sammen med alle metadata fra alle optagerne.
Det sparer tid på settet, det sparer tid (og dermed penge) efter sidste take - og det giver direkte adgang til alle noter, EDL/ALE filer til klipper, pregrading og audio post afdelingen.
Og der er naturligvis integreret stopur, foto funktion, noter (med standard forkortelser/shortcuts) osv. osv.

   
       

Nye booms i topklasse

 

Ambient QXS-565

   

På IBC viser Ambient for første gang sin nye serie af QXS booms, der afløser den tidligere QX-serie.
Den er baserer på deres top-of-the-line QS-serie, der er fremstillet af et nyt forbedret multi-lags kulfibermateriale.
Ligesom den eksisterende QX-serie er den med 5 led, så den giver en meget kompakt størrelse, når den skal transporteres, og er dermed specielt egnet til ENG og TV produktioner.
Se også vores special jubilæumstilbud på den gamle QX-serie.

     

 

Ambient på IBC, stand 8.C73

   

 

 

 

 

September 2016

 

 

Interstage - pro audio with a smile

 

Link til Interstage hovedmenu