Nyt på IBC convention i Amsterdam 2015

 
Ny dynamisk broadcast
mikrofon fra Microtech
   
       

Arnestedet for de legendariske Neumann mikrofoner

 

Microtech Gefell logo

   

Microtech Gefell er den ægte vare - grundlagt i 1928 som Georg Neumann & Co. og producent af de allerstørste ikoner indenfor mikrofoner som Neumann CMV-serien, U47, U48 og M49.
Og de fremstiller stadig den legendariske M7 kapsel på nøjagtig samme måde, som da den var grundstenen i disse mikrofoner.
Se Microtech Gefell på IBC stand 8.D77.

   
       

Ny dynamisk broadcast mikrofon

 

Microtech Gefell MD 300

   

På IBC viser Microtech Gefell for første gang deres dynamiske mikrofon MD 300. Den er specielt designet til broadcast branchen, både radio-speak og TV optagelser af live musik i situationer, hvor det måske ikke er optimalt at benytte en kondensator mikrofon.
Den har intern elastisk kapselophæng for at reducere støj fra håndtering, og dens frekvenskurve er optimerer for stor klarhed og taleforståelighed, men stadig med en fast og fyldig bund.

   
       

M 930 og de andre kendte

 

Microtech M 930 med popfilter

   

Microtech M 930 har efterhånden en del år på bagen, men den er stadig en af de mest populære stormembran kondensator mikrofoner til vokalbrug. M 930 er meget kompakt, men med en lyd, som er kæmpestor og super præcis. Den er standard i alle DR’s radiostudier samt på de fleste af de kommercielle radiostationer, ligesom den bruges både som vokal- og instrumentmikrofon i mange storre og små musikstudier.
M 930 fås også som matchet stereo sæt, enten med XY og ORTF holder.

   
       

Vintage i den absolutte top

 

Microtech Gefell CMV563 / M7S

   

Microtech Gefell CMV 563 er den ultimative vintage mikrofon. Ny produceret, men tro mod originalerne, herunder den fantastiske M7 kapsel, som siden fødslen i 1952 gjorde de gamle Neumann mikrofoner så fantastiske.
Microtech laver som de eneste den ægte M7 kapsel, selvom flere andre firmaer hævder, at de også har en M7 i deres. Men der er stor forskel på den originale kapsel, fremstillet af PVC og efterligningerne, fremstillet af PE (også kaldt Mylar og Hostaphan).
En PVC starter flydende og hældes så på en glasplade, hvor en 10-micron tyk membran således laves på Microtech fabrikken. Det siger sig selv, at det ikke er noget, "man bare gør", og derfor vælger de fleste andre PE materialet, som man køber i fast form og derefter valser ud til en membran. Og der er stor forskel i lyden - kun en ægte M7 kapsel lyder som en M7 kapsel.

     

 

Microtech Gefell kondensator mikrofoner

Microtech Gefell rør mikrofoner

Interstage Update september 2015

   

 

 

 

 

Marts 2015

 

 

Interstage - pro audio with a smile

 

Link til Interstage hovedmenu