ProAV Expo logo

Vindhætter med logo
specialtilbud på ProAVexpo

 

Vi er den førende leverandør af vindhætter med logo
- til alle typer store og små kunder

 

Nye vindhætter i brug

Interstage er den absolut førende leverandør i de nordiske lande, når det gælder vindhætter med logo. Vi forsyner alt fra små niche web-kanaler til de store nationale broadcastere - fra enkelt stk. til flere hundrede ad gangen.

Og både til almindelige håndholdte mikrofoner, kamera- og headset-mikrofoner, iDimser og mere eller mindre mystiske recordere.
Vi har siden sidst leveret hætter med logoer som bl.a.

TV2 Danmark, TV2 Norge, TV2 Fyn, TV2 Østjylland, DR Ultra Nyt, Discovery Plus, Radio Norge, Radio Rock Norge, Radio Vinyl Norge, Zulu Comedy Galla, Natholdet, Skåne TV, Ekstra Bladet, BT, Sydsvenskan, Kaleva Media, TV Media Produksjon, Dagbladet Norge, Qvortrup Media, AGF, Prosjektil (Norge), Surreal TV, Kom i Snakk, Acast, Sverigedemokraterna, Københavns Kommune, Den Gule Sofa, Gellerup Live, 21-5, Byro, Appleton Capital, Sorentino, Tsunami, Tvist og mange flere.

 

Specialtilbud med 25% rabat på ProAV Expo -

og flere nye typer vindhætter

"Wall of vindhætter"

 

   Vindhætte display fra tidligere udstilling

Udover at vise et meget stort udvalg af vores logo vindhætter, så har vi også lavet et specialtilbud på vindhætter i samarbejde med producenten, der gælder på udstillingen, dvs. det forudsætter kontakt på standen:
25% rabat for nye kunder og/eller nye logoer - max. 10 stk.
10% rabat på andre ordrer, hvor der ikke er lavet specialpris/rabat.
Vi skal modtage logo og data inden en uge efter udstillingen, og derefter sender vi hurtigst muligt et layout forslag og et uforpligtende tilbud - og I har så en uge fra modtagelse af dette til at bestille med rabatten.

Nyheder er der også et par stykker af - udover som sædvanligt lidt fjollede vindhættemodeller. Blandt andet kan vi nu også levere "glitter"-hætter til festlige lejligheder.

Så kig forbi på vores stand og se de mange hætter i display, få en snak om jeres behov og lad os give et bud.

 

Hvordan, hvor mange og hvor hurtigt

"Wall of vindhætter"

Hvad skal vi bruge for at komme igang?
Proceduren er, at kunden sender os en mail med:
Logoet i vektoriseret fil format
Pantonekode, hvis selve hætten ønskes i en speciel farve
Information om hvilke mikrofoner, hætterne skal anvendes på og cirka hvor mange, der skal bruges.
Så kommer vi tilbage med et layout forslag på en pdf fil samt et uforpligende tilbud.
Før vi har logoet kan vi desværre ikke give tilbud, da der er en del parametre, der indgår i prisudregningen.

 

Antal og mængderabat
Vi kan lave lige så mange eller lige så få hætter, I skal bruge. Så mindste antal er ét stk., men de fleste vælger at bestille to stk., selvom de kun skal bruge ét. For dels er det ærgerligt, hvis der er en, der hælder kaffe på den eneste, og dels koster nr. to normalt ca. en fjerdedel af nummer ét - den første er jo altid den dyreste.

 

Leveringstid. Normal leveringstid er ca. 4 uger, men nogle gange har vi mulighed for at lave express levering fra fabrkken mod et tillægs-gebyr. Så spørg altid, selvom I skal bruge dem "igår". Men husk, at vi kan ikke give tilbud (hverken med pris eller leveringstid) før logo og oplysninger som beskrever ovenfor.


 

 

Produktside om vindhætter med logo

 

 

Se vores logo vindhætter på ProAV Expo stand 22

Oktober 2021