Advents-tilbud:
Optagere/miksere, TC udstyr og lydrens

 

1. søndag i advent

Glad julenisse

Denne første søndag i advent har vi samlet lidt rigtig gode tilbud indenfor miksere, optagere og tidskode udstyr. Nogle ting er demo enheder, medens andre er fabriksnye, uåbnede enheder.
Se mere nedenfor eller brug det blå link nederst på siden og se listen med de første advents-tilbud. Men husk, at det er begrænset antal enheder, så hvis der er noget, der fænger, så slå til hurtigt.

Og HOLD ØJE med nyhedsmailen og hjemmesiden resten af december. Der kommer flere andre temaer:. Mikrofoner og højttalere, Sammenkoblingsenheder og convertere samt Kabler, stik, X-felter, paneler og andet tilbehør.

 

Cedar DNS-8live realtime 8-kanal dialog rens

 

Cedar Audio DNS-8live

Som beskrevet på nyhedssiden om Cedar, har de introduceret en ny version af deres populære DNS-8, nu med Dante audio netværks tilslutning.
Vi har stadig et par demoenheder af den klassiske DNS-8 med AES/EBU (både på XLR og d-sub stik) tilslutning, som vi sælger billigt, fordi vi naturligvis skal have den nye model som demo.
Den oprindelige har otte kanaler real time DNS med dynamisk og fuldautomatisk støjrens - men kan naturligvis også indstilles manuelt.

Den er perfekt til broadcast, live lyd og alle steder, hvor man har brug for at stramme stemmen op, uanset om det er på grund baggrundsstøj fra lamper, mekanik, trafik, scannere, ventilation, publikum, overhør mellem mikrofoner, for meget rumklang osv. Og med sine otte kanaler kan den sættes ind i insertpunktet på den enkelte mikrofoner og opnå en utrolig forbedring af taleforståeligheden.

Cedar DNS anvendes af alle de største broadcastere, teatre, konference/kongres faciliter osv. - heriblandt DR, TV2, TV3, TV-Nord, TV Lorry, TV2 Bornholm, KNR, NEP, Det Kongelige Teater, Nørrebros Teater, Aalborg Kongres Center, Novo og mange flere.

 

Klik på det blå link nederst på siden og se priserne på vores advents-tilbud.

 

Zaxcom mixer/recorder med integreret

Digital Wireless modtagere for op til 12 frekvenser

Zaxcom Nomad med RX-12

 

Zaxcom Nomad med RX-12 modtager modulet

Zaxcom Nomad er en 16-spors optager med digital mikser, fuld matrix til både analog og digitale ind/udgange og en masse faciliteter, naturligvis automix og alt hvad man kan forvente. Udover det har den også indbygget trådløst tidskode netværk, returlyd til scripter og guide track på semipro kamera og en land række geniale faciliteter.
Vi har en demo enhed, som vi sælger sammen med RX-12 modtager modulet, der integrerer op til 12 Zaxcom Digital Wireless modtager kanaler (der hver kan være mono eller stereo) og komplet med fælles scanning og remote betjening af Zaxcom sendere, herunder styring af gain på senderens forforstærker direkte fra mikserens potmetre.

Demo sættet er bestykket med 3 dobbelt modtager moduler (men kan udvides til 6 dobbelt modtager moduler).
På listen er der også det kompakte
FP8 modul med 8 ekstra potmetre,

Oasis brugerflade med 8 motoriserede fadere med en masse ekstra faciliteter, når Nomad eller Deva'en anvendes på filmvognen.

 

Klik på det blå link nederst på siden og se priserne på vores advents-tilbud.

  Sound Devices mixer/recordere og tilbehør

 

Sound Devices MixPre3

Der er også lidt godt fra Sound Devices serie af location mixer/recordere:

MixPre3 er deres helt kompakte 3 input mikser med 5-spors optager. Desværre er dens svage side den korte driftstid på de interne batterier, og derfor sælger den inklusiv holder til 2 stk. L-serie batteri og en strømforsyning til stationært brug uden ekstra omkostning.

663 er den mindste enhed i deres mere professionelle serie med 6 input (3 mic/line på XLR og 3 line på mini-XLR) mikser og 10-spors optager, analog og AES outputs, auto-mix, tidskode generator og meget mere til en meget lav pris.

Vi har også en række Sound Devices tasker og tilbehør, som er sat meget ned.

 

Klik på det blå link nederst på siden og se priserne på vores advents-tilbud.

 

Video Devices 4k kompakt video recorder

med masser af faciliteter og tilbehør

Sound Devices PIX-E5

Video Devices er Sound Devices satsning på video markedet. De har dog stoppet produktionen, så vi har sat de sidste af deres allermest populære enheder PIX-E5 ned.
Det er en kompakt enhed med 5" ultra bright skærm med hel suite af faciliteter og hjælpemidler indbygget som standard, heriblandt Tap-Zoom, Exposure og Focus Assist, Waveform Monitor, RGB, Vectorscope og Histogram samt Four-Way Monitoring med samtidig visning af både video signal, Histogram, Vectorscope, og Waveform Monitor.
Optagelse er naturligvis i 4K opløsning til de geniale SpeedDrives.

 

Klik på det blå link nederst på siden og se priserne på vores advents-tilbud.

  Ambient tidskode enheder
fra de helt små og enkle til fuldt styret system

Ambient Lockit familie

Ambient Lockit enhederne har været branchens foretrukne tidskode system i over 25 år, og med ACN (Ambient Clockit Network) i alle enhederne får man fuldautomatisk trådløst netværk mellem enhederne. Vi har lavet specielle adventstilbud på hele serien fra

Nano Lockit - den ultra kompakte og brugervenlige enhed til små netværk og hele vejen op til
Master Lockit - den ultimative enhed med løbende opsamling af metadata fra de enkelte Lockit enheder - ikke bare start/stop tider, men også data som spornavne og scene/take/note data fra lydoptageren og alle tilgængelige kamera/linse metadata fra f.eks. Arri, Red m.fl.

Alle data kan exporteres i det ønskede filformat som ale, xls, xml, pdf m.m. Og naturligvis også

Lockit Slate - klaptræ med fuldt integreret tidskode generator

Serien giver også den gratis LockitScript App, der giver en lang række integrerede faciliteter for scripter og administration af produktionen.

 

Se Ambient's video om Lockit serien og generel brug af tidskode HER

og Lockit Script software HER

 

Klik på det blå link nederst på siden og se priserne på vores advents-tilbud.

 

 

Advents tilbud nr. 1

November 2020