Stor update til hele
Ambient Lockit TC serie

 

Ambient Lockit - fra de mindste og letteste
til markedes mest avancerede tidskode enheder

Ambient Lockit familie

Ambient Lockit tidskode generatorer har i over 25 år været den førende serie at tidskode generatorer på markedet. Og sortimentet udvikler sig hele tiden - fra den oprindelig ACL til den super avancerede MasterLockit med indbygget webserver og hub for hele det trådløse tidskode netværk, og senest den ultra kompakte, lette og billige NanoLockit.
Og Ambient fornyer sig hele tiden, både med hardware og software:

 

Lockit serien har fået en ordentlig en på softwaren

Ambient Lockit Toolbox software

 

Ambient Lockit display

Ambient har lige frigivet V6 firmwarte til hele Lockit serien - som naturligvis er gratis at downloade og installere.
Og der er masser af nye features og muligheder i den nye software:

Lockit Toolbox er den gratis interface software til hele ACN tidskode netværket. Den overvåger og justerer/indstiller alle ACN enhederne, ligesom den kan op- og downgrade firmware på enhederne.
Som noget nyt kan den også stille framerate og ACN frekvens for alle enheder på netværket samt vise batteri status, stille TC udgangsniveau, LED lysstyrke på de små NanoLockits, der jo ikke har eget display.

Alle de nye framerates. Selvom SMPTE standarden ikke definerer framrates over 30, så har de mange nye kameraformater jo introduceret adskillige andre, heriblandt 50P. Som den eneste producent kan Ambient nu levere generatorer, der kan levere samtlige formater fra alle de kendte kameratyper. Og er det et kamera med ACN kommunikation, sker det hele automatisk - ellers er det eneste, man skal tage stilling til, om det er 1080p eller 1080i/PsF.

Og når nye enheder jammes i netværket, så stilles frameraten automatisk på disse også, så hele produktionen automatisk svinger i sync.

TC compare var en meget populær feature på de gamle ACC101 og ACC501 controllere. Nu er denne funktion tilbage i den nye firmware, så man nemt kan koble et kabel med tidskode til den, og den vil straks vise forskelle på generatoren og den indkommende tidskode med 1/100 frames nøjagtighed. Ikke kun på Master Lockit, men på alle ACN enhednerne.

Lockit V6 er selvfølgelig baglæns kompatibel med eksisterende enheder og firmware, men det tilrådes alligevel at opdatere alle enheder, så man får fordel af de mange nye funktioner og forbedringer.

 

Ambient booms - det gøres bare ikke bedre

Ambient Booms

Deres boom stænger har altid været toppen af kvalitet. Før vi begyndte at sælge de første Ambient booms for næsten 25 år siden, havde vi haft en god forretning ved at sælge reservedele til det mærke, vi solgte før.
Men efter at vi skiftede til Ambient har vi stort set ikke solgt nogen spare parts. Med ganske få undtagelser, hvor folk har kørt dem over, lukket porte på dem og lignende ting, så går de bare ikke i stykker.
Der er tre serier i programmet lige nu:
QXS (blå spids) er booms til ENG- og TV branchen, der flytter meget rundt, og derfor skal have en boom, der bliver så kort som muligt, når den ikke er i brug. Men som stadig er robust og præcis at arbejde med.

Fås i længder fra 50-195cm op til 130-540cm.
QP (lilla spids) er boom serien til film branchen, der ikke behøver at pakke standen ned i en lille skuldertaske, og derfor ikke har noget problem i, at den ikke bliver helt så kort, når den er skudt sammen. Til gengæld skal den være meget præcis, også når den er trukket helt ud.
Fås i 105-345cm og 154-520cm længder samt som forlængerrør.
QS er den nyeste QuickPole Super serie. Den bygger på alle erfaringerne gennem de 25 år og er det ypperste, der kan fremstilles. Den er stivere og mere præcis end nogen anden boom på markedet. Fås i 105-345cm og 154-520cm længder.
og 105-345cm
Jumbo booms. Når det bare skal være laaangt, f.eks. til orkester og orgel optagelser, støjmålinger på skorstene osv.
Fås i 212-860cm og 240-1060cm.
Der findes også et stort sortiment af tilbehør til boomstænderne.
Ring og hør nærmere om Ambient booms og tilbehør.

  Super let og elegant kvalitets mikrofon til kameraet

Ambient TinyMike

Ambient TinyMike er en ultralet og kompakt elektretmikrofon, beregnet på DSLR og lignende kameraer, hvor det jo ikke nytter at sætte en stor, konventionel kondensatormikrofon på. Men trods sin lave størrelse og vægt (mindre end 8mm i diameter og 30g, så lyder den fantastisk - i en helt, helt anden klasse end de langt mere klodsede video-mics fra mange af producenterne "østfra".
Ambient TinyMike leveres med minijack stik og komplet med elastisk ophæng med kamerasko, og kan også leveres med XLR adaptor til Phantom power tilslutning på profesionelle kameraer.

 

 

Se Ambient udstyret på Teknik Messen 2019 i KB Hallen

Marts 2019