Nye mikrofoner til svære omgivelser

fra Voice Technologies

 

Høj kvalitet til fornuftige priser fra Schweiz

Zaxcom logo

Voice Technologies fejrer i år deres 20 års jubilæum som selvstændig producent, og de holder stadig fanen (med det schweiziske flag) stolt og høj.
Udover en lang række klips- og bøjlemikrofoner samt øresnegle, er de også kendt for at lave både almindeligt sved-afvisende og helt og aldeles vandtætte mikrofoner, så de kan bruges ikke bare til svedende sports-udøvere/instruktører, men også permanent under vand!
På IBC er der flere nyheder indenfor næsten alle kategorier.

  Ny miniature nyremikrofon med
svedafvisende kapsel og direkte ansigtsmontering
Voice Technologies VT106HOF VT-106HOF er en helt ny klipsmikrofon, specielt til brug på teater, musical og realityshows, der stiller store krav til både lydkvalitet, montering og holdbarhed.
Den er udviklet i samarbejde med teatre, der ikke kunne finde en optimal mikrofon til flere af deres musicals.Selve kapslen er sved-afvisende, medens kabinettet er helt vandtæt, så den kan klare de mest krævende opgaver.
Den nye RFM (Rubber Face Mount) er en monteringsenhed, der sættes direkte på skuespillerens/sangerens hud, så den altid sidder korrekt uden risiko for at blive skubbet ud af sin position.
 

Hoved/bøjlemikrofon speciel til fitness og sport
klarer sved, vand og hårdhændet behandling

Voice Technologies VT720W

VT-720W er en bøjlemikrofon, specielt udviklet til sportsudøvere og -instruktører samt som kommentator- og kommando-situationer i våde omgivelser, f.eks. vandsport eller for den sags skyld bare udendørs brug i f.eks. det skandinaviske efterår.
Den er både fysisk meget robust og ægte vandtæt, så uanser omstændighederne, så klarer den det - naturligvis stadig med klar og vellydende stemmegengivelse.
Selve mikrofonen har suprenyre karakteristik og indbygget noise-cancel funktion, så den mindsker feedback og støj fra omgivelserne.
Bøjlen er også robust og kan nemt justeres af brugeren.

 

Og alle de kendte mikrofoner og øresnegle

 

Voice Technologies har naturligvis også hele det kendte program med af både mikrofoner og øresnegle, så besøg dem på det sædvanlige sted i Hal 8 på IBC.

 

 

Voice Technologies på IBC, stand 8.C74

September 2018