Prof. DAB+ modtager
med remote styring og lytning

 

Inovonics

Inovonics logo

Siden 1972 har Inovonics været banebrydende med nye designs til broadcast branchen. Herhjemme slog de igennem i de glade 80'ere, hvor deres broadcast processors blev branchestandard og sad på alt fra små græsrodsradioer over de store kommercielle til DR.
Siden er verden blevet digital, og Inovonics er i den grad fuldt med - ikke bare med digitale processors, men også med et stort udvalg af RDS kodere, monitors og rebroadcast modtagere.
Og der kommer hele tiden nye enheder til, det sidste år specielt i deres INOmini serie, der er 1/3 og 1/2 bredde 19" 1U enheder med et væld af features.

 

INOmini 662

DAB/DAB+ remote modtager med alle faciliteter

Inovonics 662 front

Inovonics 662 bagside

 

Inovonics 662 DAB+ modtager og SiteStreamer

Seneste skud på stammen er den lille INOmini 662, som er en DAB/DAB+ site streamer. Det vil sige en modtager, der fanger DAB signalet fra antennen lokalt og sender både signal og alle data videre via nettet, så man fra central side kan overvåge og høre udsendelsen rundt om fra stationens sendeområder.
Via enhedens web interface kan man høre programmet og overvåge alle relevante parametre i det lokale signal.

Enheden har også en rotations-funktion, hvor op til 30 stationer skiftes i loop, så man kan checke alle sine DAB+ udsendelser i området.
Der er naturligvis integreret alarm funktion via email og sms, ligesom alarmdata for tab af signal, DAB og audio logges med brugerdefineret threshold og delay for nemt overblik og tracking af problemer i området.

InoMini har desuden indgang for et lokalt audio AES/EBU signal, som kan vælges som kilde via webinterfacen til kontrol af lokale kilder.
Inovonics laver naturligvis også tilsvarende FM og AM site streamers, så man kan få samme remote overvågningsmuligheder for analog udsendelser.

 

INOmini 610

Internetradio modtager til professionelt brug

Inovonics 610 front

Inovonics 610 internet radio modtager

Inovonics laver også en genial enhed til internet radio. INOmini 610 er både en lokal modtager med balanceret analog og digital audio udgang via XLR stik og stort display samt web interface med alle faciliteter og data udlæsninger.

Enheden har naturligvis også både lokale, netværks og sms/email alarm muligheder samt logging.

Kort og godt: Den professionelle løsning for webradio modtagelse og overvågning.

  Og alle andre formater radio modtagere,
broadcast processors og encodere til radio

Inovonics Aaron 650 FM rebroadcast modtager

 

Inovonics Aaron 650 FM rebroadcast modtager

Inovonics har et meget stort program af broadcast enhedere - alt fra simple modtagere, rebroadcast modtagere med avancerede funktioner til dynamiske RDS kodere og broadcast signalbehandling.

Kontakt os for yderligere informationer om Inovonics produkterne.

 

 

Januar 2018